català | castellano
  Tornar
 • 2015-11-15

  Amb la filosofia d'Ametller Origen, neix la nostra nova revista

  Qui som

  El concepte Ametller Origen manté la filosofia de treball de casaametller orientada a una oferta de producte fresc i de qualitat amb una acurada presentació, on trobaràs tant productes de conreus i producció pròpia del grup, com un extens assortiment d’altres productors i fabricants curosament seleccionats per la seva sensibilitat vers la qualitati el sabor de productes amb origen. El nou model de botiga gira entorn a dos eixos principals l’origen i la salut.
   
  Origen
  Cultivem, elaborem i seleccionem els nostres productes per garantir sabor i qualitat des del seu origen. Per això, et podem informar detalladament a les nostres etiquetes, botiga o web sobre el seu origen, història i les seves propietats nutricionals. 
   
  Cistella saludable 
  La teva salut és el més important. Una alimentació saludable comença per una compra saludable. Per això, controlem des de l’origen la qualitat i el sabor de tots els productes, seguint els criteris de la piràmide alimentària i la dieta mediterrània. Els indicadors de color impresos a les nostres etiquetes et permetran saber fàcilment a quina categoria pertanyen i amb quina freqüència és recomanable consumir-los.
   
  Les botigues Ametller Origen es defineixen com a gastromercat de producte fresc i estrenen com a principal novetat seccions de producte ecològic, graneria, vi a doll, una gran varietat d’amanides i plats per emportar. També trobaràs una secció de xarcuteria i carnisseria t’oferim, entre d’altres, productes ecològics i de proximitat com la vedella i el xai del Penedès. Ametller Origen és una proposta i una crida a gaudir d’una alimentació sana i equilibrada sense renunciar al sabor, i alhora, una oferta gastronòmica atractiva que ens apropa a una cuina saludable basada en la qualitat de les seves matèries primeres.
   
  Amb aquesta filosofia neix aquesta revista amb la que pretenem satisfer la “gana” de clients que com tu, poden estar interessats en compartir amb nosaltres la passió per una altra manera d’entendre l’alimentació. Per aquestes pàgines aniran desfilant, al llarg dels propers mesos, des de cuiners reconeguts que ens proposen receptes en exclusiva a informació sobre productes, articles d’experts en nutrició, experiències i tendències.

 • Tornar
Les nostres botigues Veure galería