català | castellano
 • 2016-04-14

  GUARDONATS AMB EL PREMI POMPEU FABRA

  Qui som

  Hem estat guardonats amb el Premi Pompeu Fabra en l'àmbit socioeconòmic per la nostra contribució a fer de la llengua catalana una eina d'ús habitual en el nostre dia a dia: a les nostres botigues interactuant amb els nostres clients, a les nostres comunicacions, a les xarxes socials i web, a les cartelleries i envasos etc.

 • 2015-12-21

  Signatura de conveni amb Fundació Vicente Ferrer

  Qui som

  El passat divendres 18 de desembre, va tenir lloc a les nostres oficines centrals d’Olèrdola la signatura d’un conveni amb la ONG  Vicente Ferrer. Aquest acord té com objectiu una col·laboració conjunta amb els treballadors de casaametller i la mateixa empresa per tal de fer aportacions conjuntes als projectes de la ONG. La Fundació Vicente Ferrer es crea a l'Índia al 1969 amb l'objectiu de buscar solucions als greus problemes als quals s'enfrontava la comunitat rural d’ Anantapur. Un equip de gairebé 2.400 persones (de les quals el 99% són naturals d’Anantapur) executa el programa de desenvolupament que l'organització duu a terme –el més innovador en la història de l'Índia- i que cobreix 3.148 pobles i beneficia a gairebé tres milions de persones. Dins els projectes que es despleguen a Anantapur, alguns dels més essencials per a la vida i el desenvolupament de la població, estan relacionats amb la gestió de l’aigua i la promoció de conreus que ja acumulen més de 40.000 hectàrees d’horticultura. Les col·laboracions i aportacions de casaametller i Fundació Vicente Ferrer es centraran en aquests projectes d’àmbit estructural i agrícola.

 • 2015-12-01

  REPTE Vi10 el millor vi blanc del Penedès

  Qui som

  Ens hem proposat un gran repte, elaborar un dels millors vins blancs del Penedès, en un celler de garatge amb raïm de ceps de més de 50 anys de les nostres finques de Gelida, demostrant que la passió i el talent són les millors eines per aconseguir l’èxit. Hem seleccionat a 10 clients que estan vivint i participant de primera mà en tot el procés d’elaboració del Vi10, des de la verema al disseny de l’etiqueta. Han estat triats entre més de 4000 sol•licituds, després d’haver estudiat tots els perfils per poder conformar un grup polifacètic de manera que cada un pogués aportar els seus coneixements personals al projecte. Tenim a la Mª Rosa Ferré que és fotògrafa, al Miquel Bonet, escriptor, la Núria Cruelles, perfumer i sommelier especialitzada en el sector de les fragàncies, l’Ester Acosta i l’Eloi publicistes i bloggers professionals de @lavermutista, la Carme Olivella comercial del món dels vins, Darío Jodar, tècnic enòleg, en Carles Palahí crític i comentarista, la Laia Ventura propietària de Mas Pineda i la Txell Aixendri, actriu i locutora. En David Escofet , actual director de Tasts de l’Acadèmia de Tastavins i Ex-Sommelier del Bulli i del Sant Pau de Carme Ruscalleda és el coordinador tècnic. En agraïment a “l’equip 10”, el nom de cada un dels components del grup apareixerà a la contra-etiqueta i rebrà 100 ampolles de regal per a ús particular. Vi10 SOLIDARI Tots els guanys obtinguts de les 5.000 ampolles exclusives que es produiran, aniran destinats a l’associació Live! Hoy empiezo una nueva vida, que dóna suport a les dones que han patit càncer de mama.

Les nostres botigues Veure galería