català | castellano

QUINS AVANTATGES TÉ?

VALS REGAL 3€. Premiem la teva fidelitat. Genera vals regal acumulant punts amb les teves compres. Quan arribis a 1.000 punts rebràs un val regal de 3 euros de descompte per gaudir en  la teva propera compra. Després de rebre aquest val, el teu marcador de punts s’actualitza. 

VALS DESCOMPTE. Cada mes podràs gaudir de diferents descomptes en productes seleccionats durant el període de vigència de la promoció.  Aquests vals només el podràs bescanviar un sol cop i s’aplicaran independentment de la quantitat de producte que compris.

PREUS CLUB. Podràs gaudir d’una gran oferta de preus especials en productes seleccionats tantes vegades com vulguis, dins el període de vigència de la promoció.

INFORMACIÓ EXCLUSIVA del llançament de nous productes. Ajuda’ns a triar-los participant en les proves de tast i valoracions.

CONSULTA amb la nostra APP o WEB els teus punts acumulats, les ofertes i descomptes disponibles i troba les ubicacions i els horaris de les nostres botigues.

DESCOMPTES EN ALTRES ESTABLIMENTS
Gaudeix de descomptes i condicions especials en centres òptics , material esportiu , activitats d'oci i aventura i en multitud d' establiments hotelers .. CONSULTA'LS AQUÍ

Les nostres botigues Veure galería